Välj en sida

Medicinkylskåp med låg energiförbrukning

9 maj, 2024

Curemed Nordic stolta återförsäljare av medicinkylskåp från Vestfrost, en framstående tillverkare med produktion i Danmark. Dessa kylskåp är tillverkade i enlighet med alla gällande bestämmelser för förvaring av medicinska produkter där kyla eller frysning är nödvändig för att säkerställa produkternas hållbarhet. Vestfrost har en lång historia av att utveckla nya produkter inom medicinsk kyla. Medicinkylskåp används inom en mängd olika områden inom hälso- och sjukvården såsom apotek, vårdcentraler, vaccinmottagningar, laboratorier och läkarmottagningar.

Våra medicinkylskåp har låg ljudnivå och är utformade med användaren i åtanke. De är lätta att använda och enkla att rengöra, och är alltid konkurrenskraftiga gällande priset och hög kvalitet.

Vi erbjuder medicinkylskåp i olika storlekar för att tillgodose olika behov. Alla är välutrustade som standard, men det finns även tillbehör för att anpassa dem efter kundens specifika önskemål.

Miljöanpassning är en viktig faktor för oss, och våra medicinkylskåp uppfyller de senaste miljökraven med låg energiförbrukning och möjlighet till återanvändning av 80% av dess delar. Dessutom är produkterna helt fria från CFC och HCFC för att inte påverka ozonlagret negativt.

Vår kunniga personal står redo att ge råd och hjälp med specifika krav på temperatur, mått och andra önskemål. Hos CureMed Nordic hittar du världsledande produkter inom sjukvård och medicinteknisk utrustning till kostnadseffektiva priser. Om du inte hittar exakt vad du söker på vår hemsida, är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med dina unika behov. Vi garanterar snabba svar på dina frågor och önskemål och har kontakter med tillverkare och leverantörer över hela världen.

Klicka här för att komma till våra kylskåp

Venfinnare

Venfinnare

Ett bra hjälpmedel när man har svårstuckna patienter är venfinnare. Det är inte ovanligt att patienter av...

läs mer