Välj en sida

CureMed Nordic

Curemed Nordic AB är ett svenskt medicinteknikföretag med huvudkontor och lager i Göteborg.

Vi är ett medicinteknikföretag som har flera produkter som tillverkas i Sverige samtidig som vi använder världsledande tillverkare runt om i världen som leverantörer. Allt för att alltid ha de absolut bästa och kostnadseffektiva produkterna till våra kunder.

Vi har huvudkontor och lager i Göteborg. Det gör att vi normalt har det kunden behöver på lager eller kan ta fram väldigt snabbt. Vi är ett medicinteknikföretag med snabba leveranser är något vi är kända för och det är viktigt för våra kunder.

Våra innovativa produkter riktar sig till vårdcentraler, läkarmottagningar, skolhälsovård samt allmän sjukvård. Vi har även några egenutvecklade produkter som vi tillverkar i Sverige och säljer på export till flera länder. Vi tycker även att det är viktigt att använda tillverkare som finns i Sverige. Det ger en hög kvalitet och innovativa produkter.

När det gäller större inköp så utrustar vi t ex nya vårdcentraler eller vårdcentraler som bygger ut. Vi kan då erbjuda leasing som fördelar kostnaden för större inköp under flera år. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser vi har offertgaranti som gör att du alltid får ett bra pris hos oss jämfört med andra!

 

Medicinteknikföretag med välkända leverantörer

Vår organisation är liten och effektiv. Vi växer dock varje år och får alltfler nya kunder som ser vad vi kan erbjuda. Tillsammans har vi många års erfarenhet av leveranser till sjukvården och vet värdet av att erbjuda produkter med rätt kvalitet till korrekt pris. Med en effektiv organisation så kan vi också kundanpassa produkter vid behov.

Några av våra välkända tillverkare är HEINE som är ett ledande företag inom diagnostik, Oscar Medtech som är ledande inom medicinsk kyla, HemoCue för olika typer av blodanalyser samt många andra produkter som används inom sjukvården. Vi har ett komplett sortiment för olika behov.

 

Vi är ett medicinteknikföretag som tycker om att prata  och träffa våra kunder personligen. Då kan vi visa vad vi kan erbjuda och tillsammans med er finna kostnadseffektiva lösningar på de behov som ni har.

Kontakta oss gärna – Vi gör alltid vårt bästa för att finna en bra lösning på dina behov!

 

Våra medarbetare

Andreas Elmeljung
Teknik/Försäljning

0709-66 43 12

ae@curemednordic.se

Caroline Sjunnesson
Försäljning

0707-10 37 94

cs@curemednordic.se

Arne Puhasmägi
Försäljning

0705-90 90 41

ap@curemednordic.se

Erik Petersén
VD / CEO

ep@curemednordic.se

Rosalia Ferreira
Kundservice | Customer Service

031-47 58 00

rf@curemednordic.se

Christopher Marshall
Marknadsansvarig

0704-95 45 08

cm@curemednordic.se