fbpx

Om oss

 

Curemed Nordic AB är ett svenskt medicinteknikföretag med helsvenska ägarförhållanden.

Flera av våra produkter tillverkas i Sverige samtidig som vi använder världsledande tillverkare runt om i världen som leverantörer. Allt för att alltid ha de absolut bästa och kostnadseffektiva produkterna till våra kunder.

Vi har huvudkontor och lager i Göteborg. Det gör att vi normalt har det kunden behöver på lager eller kan ta fram väldigt snabbt. Snabba leveranser är något vi är kända för och det är viktigt för våra kunder.

 

Våra innovativa produkter riktar sig till vårdcentraler, läkarmottagningar, skolhälsovård och allmän sjukvård. Vi har också några egenutvecklade produkter som vi tillverkar i Sverige och säljer på export till flera länder. Vi tycker det är viktigt att använda tillverkare som finns i Sverige. Det ger en hög kvalitet och innovativa produkter.

När det gäller större inköp så utrustar vi t ex nya vårdcentraler eller vårdcentraler som bygger ut. Vi kan då erbjuda leasing som fördelar kostnaden för större inköp under flera år. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser vi har offertgaranti som gör att du alltid får ett bra pris hos oss jämfört med andra!

 

Vår organisation är liten och effektiv. Vi växer dock varje år och får alltfler nya kunder som ser vad vi kan erbjuda. Tillsammans har vi många års erfarenhet av leveranser till sjukvården och vet värdet av att erbjuda produkter med rätt kvalitet till korrekt pris. Med en effektiv organisation så kan vi också kundanpassa produkter vid behov.

Några av våra välkända tillverkare är HEINE som är ett ledande företag inom diagnostik, Oscar Medtech som är ledande inom medicinsk kyla, HemoCue för olika typer av blodanalyser samt många andra produkter som används inom sjukvården. Vi har ett komplett sortiment för olika behov.

 

Vi tycker om att prata  och träffa våra kunder personligen. Då kan vi visa vad vi kan erbjuda och tillsammans med er finna kostnadseffektiva lösningar på de behov som ni har.

Kontakta oss gärna – Vi gör alltid vårt bästa för att finna en bra lösning på dina behov!

 

Våra medarbetare

Erik Petersén
VD / CEO

[email protected]

Åsa Johansson
Försäljningschef | Sales Manager

0707-10 37 94

[email protected]

Andreas Elmeljung
Produktchef | Product Manager 

0709-66 43 12

[email protected]

Arne Puhasmägi
Senior Advisor

0705-90 90 41

[email protected]

Rosalia Ferreira
Kundservice | Customer Service

031-47 58 00

[email protected]