Välj en sida

Sjukvårdsprodukter med professionell och personlig hjälp

Komplett sortiment av medicinsk utrustning.

CureMed Nordic AB är din kompletta leverantör av sjukvårdsprodukter och medicinsk utrustning. Vi har mångårig branscherfarenhet och via oss får du alltid personlig service och rådgivning inför ditt köp. Vi har både kunskap och erfarenhet.

Vår målsättning är att alltid erbjuda dig rätt produkt för ditt behov till ett konkurrenskraftigt pris.

I vårt genomtänkta sortiment hittar ni produkter från ledande tillverkare såsom HEINE, Meddela, Labex. Vi offererar allt från enstaka produkter till utrustning för hela vårdcentraler och läkarmottagningar. Med oss som partner får du allt i en leverans, du kan vara säker på att få det du verkligen behöver, allt passar ihop och du slipper leta flera olika leverantörer.

Startup

Om ni är en nystartad vårdinrättning eller precis bestämt er för att öppna en egen praktik är det många beslut som skall fattas på kort tid. Genom att kontakta oss får du tillgång till ett engagerat team som hjälper dig med en optimal lösning sett till dina behov – till ett optimalt pris.

Vår målsättning är att alltid erbjuda dig rätt produkt för ditt behov till ett konkurrenskraftigt pris. CureMed Nordic är din självklara partner i val av utrustning, vi lyssnar, levererar, monterar och utbildar. Låter det bra?

Kontakta oss så kan vi hjälpa er med en bra lösning.

Entreprenad, Ombyggnation

Bedriver ni byggverksamhet med totalentreprenad eller utför renovering/ombyggnad kan CureMed Nordic agera partner och kunnig leverantör av världsledande medicinsk utrustning vid uppförande av vårdinrättningar av olika slag. Vi offererar allt från enstaka produkter till helhetslösningar.

Inga projekt är för stora eller för små.

Samarbete

Alla projekt inleds med att vi besöker dig och tillsammans med dig gör en analys av behov, önskemål, förutsättningar och budget. Därefter tar vi fram ett förslag som möter dina behov.

Start

Mål

1

Nuläge och behovsanalys

2

Produkt & lösningsförslag

3

Leverans

4

Montering

5

Projektuppföljning

Mål

Leasing

Vi kan erbjuda leasing som ett alternativ när du gör inköp av utrustning t ex vid nystart av vårdcentral, renoverar eller förnyar på vårdinrättning på annat sätt. Vid leasing av produkter blir det en låg månadskostnad under en tid som passar dig. Leasing är ett bra alternativ för att inte belasta den dagliga driften vid stora investeringar/inköp. CureMed Nordic erbjuder en enkel och kostnadseffektiv leasing-plan.

Ledande produkter inom sjukvård och medicinteknik.

CureMed Nordic AB är ett svenskt medicintekniskt företag med helsvenska ägarförhållanden. Huvudkontor och lager i Göteborg. Vi representerar världsledande produkter inom sjukvård och medicinteknik. Många av våra produkter kan produceras kundanpassat. Vi erbjuder alltid sjukvården innovativa produkter från våra ledande producenter på ett kostnadseffektivt sätt. CureMed Nordic AB representerar många års erfarenhet inom medicinteknik.