Välj en sida

Bladderscanner / Blåsvolymmätare

12 feb, 2024

Vårt sortiment av blåsvolymmätare (bladderscanner) omfattar både modern, innvovativ handhållen samt klassisk blåsvolymmätare (bladderscanner) med probe och skärm med kabel. Båda produkterna kan användas på sjukvårdsinrättning med rullstativ. Den handhållna modellen används enkelt både mobilt och på sjukhus.

Vi har de absolut senaste produkterna för blåsvolymmätning som har en bra och säker funktion och vi levererar dessutom till konkurrenskraftiga priser. Användningen av blåsvolymmätare ökar hela tiden och ger sjukvårdspersonalen möjlighet att ställa diagnos och få information om mängden urin i urinblåsan även på äldreboenden och hemma hos patienter. Den handhållna blåsvolymmätaren, BVS, passar utmärkt för både användning på sjukhus och i hemmet.

Laddas enkelt och kan sedan användas för flera hundra mätningar.

Klicka här för att komma till Blåsvolymmätare BVS

Klicka här för att komma till Blåsvolymmätare VitaScan PD

Venfinnare

Venfinnare

Ett bra hjälpmedel när man har svårstuckna patienter är venfinnare. Det är inte ovanligt att patienter av...

läs mer