Välj en sida

HEINE DELTA 30 PRO Dermatoskop

22 jan, 2024

CureMed Nordic är stolt återförsäljare av innovativa diagnostikprodukter från HEINE som har tillverkat kvalitetsinstrument i Tyskland sedan starten 1946.

Det senaste Dermatoskopet från HEINE, DELTA 30 PRO har en lins framför varje LED som sitter i 45 graders lutning och på varannan LED sitter det ett polarisationsfilter framför.

Placering av LED:erna på HEINE DELTA 30 PRO

LED:ernas placering i kombination med linser och polarisationsfilter ger ett ljus som når djupare ner i huden och ger ett rumsligt, levande intryck av lessioner likt en 3D-bild.

Den vänstra bilden visar visualiseringen med ett konventionellt dermatoskop och den högra bilden visar visualiseringen med nya HEINE DELTA 30 PRO.

Ändra på färgtemperaturen – inte på dina tittarvanor!

En verklig världsnyhet – HEINE colorSHIFT

HEINE colorSHIFT är en funktion som möjliggör att justera färgtemperaturen för att passa dina egna vanor och den aktuella undersökningssituationen. Ett tryck på en knapp är allt som krävs. Färgtemperaturen går att variera i 4 steg

Varmvit

Neutral vit

Kallvit

Blåaktig vit

Kontakta gärna oss på CureMed Nordic för mer information, vi har ett fördelaktigt erbjudande på HEINE DELTA 30 Pro med utvalda tillbehör!

Venfinnare

Venfinnare

Ett bra hjälpmedel när man har svårstuckna patienter är venfinnare. Det är inte ovanligt att patienter av...

läs mer
Bladderscanner / Blåsvolymmätare

Bladderscanner / Blåsvolymmätare

Vårt sortiment av blåsvolymmätare (bladderscanner) omfattar både modern, innvovativ handhållen samt klassisk blåsvolymmätare (bladderscanner) med...

läs mer