Välj en sida

Gynstolar hos CureMed Nordic 

14 feb, 2022

Gynstolar 

gynekologstolar

CureMed Nordic är återförsäljare av gynstolar från Sjöbloms sjukvårdsutrustning AB. Alla våra gynekologstolar har elektrisk reglering av höjd och sätesvinkel. Du kan även välja mellan olika färger på stolarnas klädsel, för att den ska passa in hos just er. 

Gynstolarna från Sjöbloms är kända för sin kompakta design, vilket gör den enkel att placera även i ett mindre rum. Det är en stol som är mycket stabil och som har en hög högsta höjd samt låg lägsta höjd för att göra det enklare för patienten vid på- och avstigning.  

Våra gynstolar 

gynstolar

Vi har en kombigyn stol som är en gynekologstol kombinerad med undersökningsbrits. Har du begränsat utrymme eller behöver kunna utföra gynundersökning vid behov så är denna stol anpassad för dina behov. Fotpedal är standard, önskar du handreglage istället, då väljer du det som tillbehör. Hjulen har så kallad centrallåsning, vilket innebär att du låser och frigör dem med ett enda tryck. Det förenklar om du behöver flytta stolen i rummet eller för en kortare transport. Max vikt 165kg.  

Sedan har vi en kompakt och smidig gynekologstol som fungerar perfekt i mindre utrymmen men passar även om du har normalt med plats. Fotpedal är standard, önskar du handreglage kan du välja till det som tillbehör. Hjulen har så kallad centrallåsning, vilket innebär att du låser och frigör dem med ett enda tryck. Det förenklar om du behöver flytta stolen i rummet eller en kort transport. Max vikt 200kg.  

Tillval 

Det finns även olika tillval för gynstolarna för att de ska fungera och passa er så bra som möjligt.  

Produkter inom sjukvård och medicinteknik  

Hos CureMed Nordic finner ni världsledande produkter inom sjukvård och medicinteknisk utrustning. Vårt mål är att alltid erbjud sjukvården innovativa produkter från världsledande producenter på ett kostnadseffektivt sätt.   

Kontakta oss för personlig rådgivning! Vi har både erfarenheten och kunskapen. 

Venfinnare

Venfinnare

Ett bra hjälpmedel när man har svårstuckna patienter är venfinnare. Det är inte ovanligt att patienter av...

läs mer