Välj en sida

Köpa hjärtstartare

8 feb, 2022

Vill du köpa hjärtstartare? Vi är återförsäljare

Hos CureMed Nordic kan du köpa hjärtstartare. Vi är återförsäljare av ZOLL och HS1 hjärtstartare/ defibrillator. Vi har tre modeller på hjärtstartare som vi säljer. Dessa modeller heter ZOLL AED Plus, ZOLL AED 3 och HS1.

Hjärtstartare/Defibrillator HS1

HS1 är faktiskt en av världens mest sålda hjärtstartare med dokumenterad och vetenskapliga bevis på funktion och klinisk effekt. Den har även ett förinstallerat batteri. Tack vare det kan den användas direkt vid leverans. För vuxna har den också SMART pads elektroder.

HS1 egenskaper:

 • Driftsäker och lättanvänd
 • Röstinstruktioner på Svenska
 • Kräver minimal utbildning
 • Behandling av spädbarn, barn och vuxna
 • Utför självtester
Defibrillator HS1

ZOLL AED Plus Hjärtstartare

Denna hjärtstartaren ger dig vägledning så att du kan ge en högkvalitativ HRL och vid behov kommer den att ge en potentiell livräddande defibrillering. Real CPR Help mäter livräddarens bröstkompressioner och vägleder till erforderligt djup och takt. AED plus är dessutom enkel att använda och rengöra.

AED plus egenskaper:

 • Enkel och exakt vägledning tack vare bilder och röstguidning
 • Mäter hur djupa bröstkompressionerna är och ger vägledning
 • Elektrod i ett stycke för enkel applicering
 • Återupplivningstillbehör med varje elektrod
 • Locket fungerar som passivt “luftvägsunderstöd”
ZOLL AED Plus

ZOLL AED 3

En hjärtstartare som ger dig vägledning så att du kan ge en högkvalitativ HRL, vid behov kommer den även att ge en potentiell livräddande defibrillering. Den har inbyggd HRL-feedback, Real CPR Help, som ger livräddaren oöverträffad assistans för att optimera HRL-kvalitén. AED plus är dessutom enkel att använda och rengöra.

AED 3 egenskaper:

 • Enkel och exakt vägledning tack vare bilder och röst
 • En elektrod som passar både vuxna och barn
 • Marknadens snabbaste rytmanalys
 • Enkel att växla mellan vuxen- och barnläge
 • Lång hållbarhet på elektroder och batteri
köpa hjärtstartare

Köpa hjärtstartare hos CureMed Nordic

Köp hjärtstartare hos oss . Hos oss finner ni världsledande produkter inom sjukvård och medicinteknisk utrustning. Vårt mål är att alltid erbjuda sjukvården innovativa produkter från ledande producenter på ett kostnadseffektivt sätt. Kontakta oss om du vill köpa hjärtstartare, vi har även offertgaranti.

Venfinnare

Venfinnare

Ett bra hjälpmedel när man har svårstuckna patienter är venfinnare. Det är inte ovanligt att patienter av...

läs mer
Bladderscanner / Blåsvolymmätare

Bladderscanner / Blåsvolymmätare

Vårt sortiment av blåsvolymmätare (bladderscanner) omfattar både modern, innvovativ handhållen samt klassisk blåsvolymmätare (bladderscanner) med...

läs mer