Välj en sida

Eloflex

21 dec, 2021

Eloflex är en ny smart och genomtänkt generation av elrullstolar som vänder sig till alla målgrupper. De är enkla att fälla ihop och ta med i bilen, på bussen eller på flyget. Elrullstolen väger 5 gånger mindre är en traditionell elrullstol. Detta i kombination med dess kompakta design och att den är hopfällbar gör den lättare att hantera själv och ta med i den egna bilen. Eloflex ger friheten och flexibiliteten tillbaka!

Det finns modeller i olika storlekar och utföranden för att passa olika målgrupper.

Modellerna P och H är lämpliga för lite tyngre och längre användare. Modell X är framtagen för seniorer och modellerna L och F som passar den största målgruppen av användare och är de mest populära modellerna.

Gemensamt för alla Eloflex modellerna är dess långa räckvidd

Elrullstolen har en låg vikt, borstlösa motorer och dubbla moderna Lithium-ion batterier. Tack vare detta ger det en räckvidd på upp till 30 km eller 5 timmars användning och till vissa modeller finns det extra batterier för extra räckvidd.

Elrullstolen kan anpassas med olika tillbehör efter egna, individuella behov. Till exempel så finns det olika lastramper för bil, justerbara benstöd, premiumdyna m.m.

Kontakta gärna oss på CureMed Nordic om du vill ha mer information eller har frågor om Eloflex sortiment, vi hjälper dig gärna!

Eloflex Elrullstolar

Eloflex Elrullstolar – tillbehör

Eloflex modell F video

Gynstolar hos CureMed Nordic 

Gynstolar hos CureMed Nordic 

Gynstolar  CureMed Nordic är återförsäljare av gynstolar från Sjöbloms sjukvårdsutrustning AB. Alla våra gynekologstolar har elektrisk...

läs mer
Köpa hjärtstartare

Köpa hjärtstartare

Vill du köpa hjärtstartare? Vi är återförsäljare Hos CureMed Nordic kan du köpa hjärtstartare. Vi är återförsäljare av ZOLL och HS1 hjärtstartare/...

läs mer
Antigentest Covid-19

Antigentest Covid-19

PANBIO™ COVID-19 Ag RAPID TEST DEVICE Antigentest Covid-19 IDENTIFIERA POTENTIELLT SMITTSAMMA PATIENTER MED ELLER UTAN SYMPTOM PÅ BARA 15...

läs mer