Välj en sida

Heine – diagnostiska instrument för sjukvården

30 nov, 2021

Världsledande tillverkare av diagnostiska instrument för sjukvården

Vi har ett stort sortiment av produkter från Heine, du hittar bland annat otoskop, oftalmoskop, dermatoskop och rektoskopiutrustning.  Varumärket är välkända för sin unika design samt funktion av högsta kvalitet. De oftalmoskop och otoskop som vi säljer är uppladdningsbara och det går att köpa reservdelar som handtag, huvud och laddare separat. Vi erbjuder alltid sjukvården innovativa produkter på ett kostnadseffektivt sätt. Välkommen att kontakta oss för en offert.

Heine har utvecklat och producerat diagnostikinstrument för sjukvården sedan 1946


Företaget ligger i Tyskland och tillverkar också alla produkter där. Det familjeägda företaget är idag världens största exportör av handhållna diagnostiska instrument. Grundaren av varumärket, Helmut A. Heine, hade en vision om att utveckla världens bästa kvalitetsinstrument för diagnostik. Idag kan vi på CureMed Nordic erbjuda våra kunder resultatet av hans vision, diagnostikinstrument av högsta kvalitet som ger en bättre och säkrare diagnos.

Heine jobbar också aktivt med att stödja projekt och läkare som utför volontärarbete


Ett exempel är projektet ”Caribou”, där företaget stödjer vidareutbildning av läkare inom ögonområdet med handhållna oftalmoskop. I många regioner är diagnostiken av ögonsjukdomar undermålig och på detta sätt kan detta varumärket bidra till att förhindra blindhet hos många människor

Venfinnare

Venfinnare

Ett bra hjälpmedel när man har svårstuckna patienter är venfinnare. Det är inte ovanligt att patienter av...

läs mer
Bladderscanner / Blåsvolymmätare

Bladderscanner / Blåsvolymmätare

Vårt sortiment av blåsvolymmätare (bladderscanner) omfattar både modern, innvovativ handhållen samt klassisk blåsvolymmätare (bladderscanner) med...

läs mer